minä

Parikymppinen Karjalaistyttö kirjoittelee elämän iloista ja joistain suruistakin. Murre on Lappeenrantaa, kielioppi omasta päästä ja kuvat pitkälti puhelimella otettu. Intohimoina sisustus, moottoriurheilu ja ruoka. Blogissa voi nähdä uusia reseptejä, sisustus juttuja ja esittelen myös tätä kaunista kaupunkia jota kutsun kodiksi. 

Asuinpaikkana on Kööpenhamina ja asuinkamuna on moottoripyöräilijä business mies joka on töissä koko ajan, mutta sattuu vaan olemaan maailman ihanin ihminen. Olen asunut Köpiksessä kaksi ja puoli vuotta, mutta ei ihan tuo tanskan puhuminen vielä täydellisesti luonnistu. Olen ollut yhdessä E:n kanssa melkein neljä vuotta, josta ensimmäiset melkein puolitoista vuotta kaukosuhteessa, tästäkin aiheesta voi joskus tulla puhetta täällä blogin puolella.

Asumme meidän ikiomassa asunnossa noin 15minuutin päässä Köpiksen keskustasta. Haaveilemme jo isommasta ja lähempänä ihan sitä keskustaa olevasta asunnosta, mutta ensiasunnoksi tämä on täydellinen. Meillä on aika hillitty scandi tyyli, pienillä 'hipeillä' yksityiskohdilla.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti