sunnuntai 10. elokuuta 2014

Fill this!

Tällainen "kysely" hyppäsi silmille netissä ja ajattelin testata omaa luovuutta sekä tämä ehkä kertoo vielä vähän enemmän minusta.


Olen... tyttö jolla oli vielä ysiluokalla suuret suunnitelmat tulevasta ammatista ja nyt se on muuttunut koti-äitiin ettei tarvitsisi opiskella enää yhtään enempään.. Todella kunnianhimoista, tiedän!

Haluan... elää enemmän ekologisesti, kasvattaa yrttejä, perunoita, salaattia yms! Sekä ostaa enemmän luomua sekä ekologisesti valmistettuja vaatteita.
 
Minulla on...  maailman ihanin kihlattu (en tykkää tuosta sanasta joten sanon aina poikaystävä). Hän on kyllä myös elämäni ärsyttävin ihminen..

Toivon... maailmanrauhaa! Aika missimäinen vastaus, mutta tuolla tarkoitan sitä että kaikilla olisi yhtä hyvät lähtökohdat elämään kuin itselläni on ollut.
 
Vihaan....koulua. En voi vaan mitään kun se inhottaa. En kestä paikallaan istumista ja jonkun yli tylsän ihmisen kuuntelua päivästä toiseen. Arvostan kyllä Suomen ilmaista koulusysteemiä, mutta koulu ja opiskeleminen ei oo vaan se mun juttu.

Pelkään....sitä, että läheisilleni tapahtuu jotain Suomessa kun en ole siellä. Se on pahin pelkoni tällä hetkellä.

Kuulen....outoja ääniä... no en nyt oikeesti! Kuulen aika usein oman tunnon kolkuttavan..

Pohdin....että mikä on minun elämän tarkoitus. En ole omasta mielestäni saavuttanut mitään ihmeellistä näiden 19vuoden aikana eikä suunnitelmissa ole mikään maailmanvalloitus. Ehkä vastaus tähän tulee tulevaisuudessa.

Rakastan... hyvää ruokaa ja hyvää seuraa

Minua koskee....joka paikkaan, koko ajan. Vanhuus ei tule yksinään!

Minä aina... olen valmistautunut pahimpaan. En vaan tykkää mistään huonoista yllätyksistä

Minä en... pidä isoista, kuolaavista koirista!

Laulan...suoraan sydämestä, kurkku suorana ollessani yksinään!

Itken....kun itkettää, paikalla ei ole väliä

En ole aina....kovin positiivinen. Se on kuulemma super super ärsyttävää! En vaan ymmärrä miksi?!;)

~Mari~


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti