torstai 4. joulukuuta 2014

4. luukku!

Tänään aukes neljäs luukku kalenterista! Ei oo enää kun parikymmentä päivää jouluaattoon ja 15päivää että lähetään Suomee!!

Käytin koko päivän joulusiivoamiseen meidän huoneessa. Siis voiko olla törkyisempää huonetta jos siivoamiseen menee koko päivä?! No huone on kyllä super pieni joten kaikelle meidän tavaroille pitää löytää oma paikkansa joka ei ole helppoa kun säilytys tilaa ei ole. 
Mie olen aika outo siivoamisen suhteen. Yleinen sotku ei haittaa mutta kaikki jolle on oma paikkansa, pitää olla omilla paikoillaan, ihan esim, meidän rannekellot!

Käytiin eilen Ikeassa ja siellä hurahti pari tuntia. Ostettiin erilaisia joulu jutskia, päiväpeitto, lakanat, koristetyynyjä sekä sellasia yrtti kuppeja, joissa kaikki valmiina, vain vesi pitää lisätä. Ostettiin myös uusi "tietokonetuoli" joka on siis kokoontaitettava ns vierastuoli. Kumpikaan ei paljoa istu tuossa työpöydän ääressä, mutta aina välillä joten tuo taitettava malli on juuri perfect, niin saa aina eestä pois. Ostettiin myös kaikkea muuta pikku krääsää ja kupit jotka mätsäävät meidän lautasiin. Ja viimeisenä muttei vähäisempänä ostettiin koko vartalo peili! Oonkin saanu oottaa sitä vain sellaiset pari vuotta.. Tässä talossa ei selvästikään tykätä peileistä. Pitää peilata aina kerrostalojen ovien  ikkunoista kävellessä junaan niin vähän tietää miltä näyttää! Ja oon myös käyttäny ipadin sitä "selfie kameraa", laittanu sen pöydälle ja peilaillu..


eka peiliselfie uudesta peilistä!

uus kalenteri jo seinällä!


Fazerin karkkeja

Emilin moto tonttu

aika epäselvä kuva meidän ikkunalaudasta, mutta jonkinlaisen käsityksen saa meidän joulutyylistäEi kommentteja:

Lähetä kommentti