sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Huomenna Suomeen, yleistä meidän matkustamisrutiineista!

Ollaan oltu Emilin kanssa yhdessä kaks ja puol vuotta. Siitä ajasta oltiin niin sanotussa kaukosuhteessa noin vuosi. Käytiin toistemme luona ainakin kerran kuukaudessa ja pisin aika mitä ollaan ikinä oltu erossa on 4viikkoa ja 5päivää!! (Muistan tuon kuukauden niin hyvi, en tiiä miks!) Myö ei oikeastaan ees lasketa sitä aikaa 'kunnon kaukosuhteeksi', koska oltiin aika lyhyitä aikoja erossa verrattuna muihin, vaikka itsestä se tuntui kyllä kovin pitkältä ajalta. Ajattelin myöhemmin kertoa meidän tarinan alusta tähän päivään saakka, koska nyt oli tarkoitus kirjottaa matkustelusta.

Mie lähen huomenna Suomeen äitin ja isin luokse ja Emil lähtee työmatkalle. Matkustamisesta ja siihen valmistautumisesta on tullut melko rutiinia. Mie aina pakkaan sekä omat, myös Emilin tavarat, ei sillä ettei se haluis pakata kamojaan, mutta mie tykkään pakkaamisesta! Ja se on myös rutiinia, että kun ulko-ovi on lähtiessä mennyt kiinni, oon ihan varma, että unohin jotain!

Oon myös todella EPÄPOSITIIVINEN eli siis kai negatiivinen.. Joten ootan aina että se pahin tapahtuu. Joko juna menee rikki kentälle mennessä tai lento on peruutettu yms. Nyt SAS on lakkoillut tän loppuviikon, niin se on lisännyt vähän stressiä tähän normaalisti aika rentoon matkailuun.

Mie vihaan lentämistä ni oon todella kiitollinen, että Emil on Tanskalainen, eikä asu toisella puolella maailmaa! Kööpenhamina - Helsinki lento kestää vaan puoltoista tuntia, ja senkin ajan pitää kattoa jotain sarjaa koneelta, tai muuten aika tuntuu niin pitkältä..

Harvemmin lento sattuu hyvin Lappeenrannan junan kanssa ni pitää oottaa Helsingissä, joskus jopa pari tuntia.. Aika käy pitkäksi, mutta onneks on nää nykyajan tietsikat ja ipadit sun muut vempaimet! Huomenna otan pelkästään pienen laukun mukaan joka ei tarvii mennä ruumaan (koska näin uutisista millaset jonot Kööpenhaminan lentokentällä on SAS:in check iniin) niin pääsen nopeesti Helsingissä kentältä pois, eikä tarvii raahata 20 kilon laukkua ja ettiä sille paikkaa junassa. Monta kertaa meillä on neljä isoa laukkua Emilin kanssa, niin ne on aika mielenkiintosia junassa!

Nyt pitää alkaa rauhottua kattomaan telkkaria ja sitten nukkumaan, vaikka tiedän ettei tänäyönä tuu nukuttua..

Tuo kuvakollaasi on pari vuotta vanha, ollaan ihania baby faceja ja on mukamas niiin paljon tavaraa! :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti