keskiviikko 19. elokuuta 2015

Kesä tauko, vai mikä tauko?

Miulla on ollut vähän pidempi kesä tauko blogista kuin joillain muilla, mutta Tanskassa kesä alkaa jo maaliskuussa (ainakin Emilin isän mielestä..) joten voin käyttää sitä tekosyytä tässä bloggailun paussissa!!

Miulla oli kyllä maailman paras kesä, without a doubt! Oltiin Suomessa koko kesä, Emil sain ihanan pitkän loman töistä, niin voitiin olla kaksi kokonaista kuukautta. Käytiin siinä välissä myös porukoiden kanssa täällä meillä. Kesään mahtui niin paljon hauskoja juttuja, etten tiedä mistä aloittaa.. Joten en edes yritä! Nyt syksy on aluillaan ja yritän kirjoitella enemmän!

Ensi viikolla Emil on koko viikon työmatkalla toisella puolella Tanskaa, joten tarvitsen jotain tekemistä. Kirjoittakaa kommenteihin jotain vinkkejä!! :)


 Aloitin myös Snap Chättäilyn!!


3 kommenttia:

  1. Voisit ehdottomasti tehdä iiiison postauksen missä kaikkialla käydä Kööpenhaminassa! :) Meillä harkinnassa reissu jonnekkin, ja itse voisin mielellään virkistää reilu 10 vuoden takaisia Tanskan muistoja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pistän korvan taa! Ens viikko on tosiaan ihan auki, joten olisi ehdottomasti aikaa tehdä tämä :)

      Mistä kaikista haluat vinkkiä. nähtävyyksistä, museoista, shoppingista vai ihan kaikesta?? :)

      Poista
    2. Ihan kaikesta voi laittaa ! :) Itselle ei jäänyt oikeastaan muuta silloin mieleen kun iki-ihana Tivoli sekä Pieni merenneito patsas!

      Poista