Kampelan valmistus
Panerointia varten erottele kulhoihin jauhot, kananmunat ja korppujauho.
Kuivaa fileet ja mausta suolalla ja pippurilla. Käytä ne ensin jauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi korppujauhoissa ja laita kuumalle pannulle missä on pohjallinen (tai vähän vähemmän) öljyä.
Paistoin fileetä puolellaan noin 1-1,5 minuuttia. Laita valmiit fileet paperin päälle lepäämään ja valuttamaan ylimääräiset öljyt pois.
Lisukkeet
Pilko lisukkeet omaan tapaan ja laita uuni pellille. Maustoin kaikki vähällä öljyllä, suolalla ja pippurilla.
Jugurtti kastike
Käytin Turkkilaista jugurttia, johon lisäsin oman maun mukaan
-sinappia
-vähän suolaa
-pippuria
-sokeria
-sitnuunan mehua
-ruohosipulia
Tänään kokeilussa turska! ;)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti