tiistai 17. helmikuuta 2015

Valentine's day lounas ja lahjat

Lauantaina vietettiin ystävänpäivää tai no myö Emilin kanssa vietettiin enemmän kyllä rakkauden päivää. Eli siis aamu alkoi hyvin riitelemällä! Noh sitten kun siitä päästiin ohi niin oli ihana päivä. Vietettiin kunnon laatuaikaa. Käytiin keilaamassa ja annettiin lahjat ja sitten vielä syömässä.

Mie en oo käynyt keilaamassa pitkään aikaan, ja aikasemminkaan en ole ihan kauheen loistava ollut. Nyt oikein ihmettelin kuinka siitä nautin, kynnet vähän kärsi mut who cares kunhan hauskaa oli! Siitä käveltiin MAD ravintolaan, mutta poikettiin siinä matkalla vielä Build a Beariin ja sain miun kolmannen lahjan! Oon jo pitkään halunnut 'koota' miun oman nallen, mutta se on aika kallista.. Nyt Emil oli sitten päättänyt, että vihdoin saan sellasen. Suomessa ei taida olla Build a Bearia niin selitän nyt lyhyesti mikä se on. Eli aluksi valitset minkä näköisen nallen haluat, valikoimasta löytyy myös koiria ja disney hahmoja yms. Mie halusin ihan perus nallen. Sitten se täytetään yhdessä työntekijän kanssa, sille laitetaan sydän (mitä piti/sai pussata) sitten lopuksi sai valita vaatteet, kengät ja esim laukun yms. Miun mielestä koko juttu oli tosi ihana, voin vain kuvitella miltä lapsesta tuntuu kun saa valita kaiken itse ja jopa koota sen oman nallen! Sieltä mentiin sitten syömään ja istuskeltiin siellä pari tuntia vain juttelemassa, kunnon laatuaikaa!

Nyt tulee kunnon kuva ryöppy..

Ensin miun lahjat Emilille






Mitä mie sain lahjaks:





plus sain sellasen lahjakortin, minkä voi käyttää mihin itse haluaa!

Nyt tässä kohtaa kaikki ajattelevat, että miksi pitää antaa noin paljon lahjoja, eikö rakkautta voi näyttää muulla tavalla.. Se on vaan meidän juttuja. Annetaan lahjoja ihan vain torstain kunniaksi. Miusta on ainakin ihana ostaa lahjoja Emilille ja yllättää se :) Onks siinä mitään väärää??


MAD

En yleensä syö melkein mitään lihaa ja sitten vahingoissa tilasin tälläsen.. Mutta se olikin tosi hyvää!! :)

rapukakut on miun heikkous




Mad on miun ihan yksi lemppari paikoista Kööpenhaminan alueella. Tunnelma on ihanan moderni, tarjoilijat tosi ystävällisiä ja yleensä ovat jostain muualta kun Tanskasta sekä tärkein: ruoka on tosi hyvää! Moderneja versioita perinteisistä amerikkalaisista annoksista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti