sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Mamma vierailee : kauneus

Eli tosiaan mein äiti oli kylässä maanantaista lauantaihin. Ajattelin kirjotella mitä myö tehtiin ja mitä shoppailtiin! Äitin koko reissun tarkoitus olikin pääasiassa shoppailla tammikuun alessa ja niinhän myö tehtiin! Nyt kirjoitan meidän spa päivästä, johon ostettiin erilaisia kauneustuotteita ja hemmoteltiin itseämme. 

Normal on tanskalainen kauppa, josta saa edullisin hinnoin esimerkiksi kosmetiikkaa, hiusvärejä, shamppoota, kaikkia hemmottelu tuotteita, sekä siivoustuotteita ja erilaisia ruokatuotteita! Äiti hullaantui tuolla kaupassa ja päädyttiin ostamaan iso kassillinen täynnä kamaa! :D 

Tässä pieni esittely meidän spa päivän tuotteista



Ostettiin kulmaväriä, tuollaista mitä kumpikaan ei ole käyttänyt ennen, ja öö, ohjeet oli kyllä aika oudot. Kumpikaan ei tajunnut aluksi, että mitä meidän pitää tehdä, ja lopputulos näytti myös siltä :D No seuraavan kerran sitten osataan ja oikeastaan tämän käyttö on helpompaa kuin tavallisen kulmavärin! 




Tehtiin jalkakylvyt ja rasvattiin tuolla SUPER hyvällä apteekin jalkarasvalla. Äitille tuli vielä hajusta mieleen oma mummo, joka rasvasi naamaa joka päivä saman hajuisella rasvalla :)




Myö sanottiin että tehtiin kaulan- ja nenänkohotukset! Äiti kokeille tuota kaula juttua joka pitäisi ilmeisesti nuorentaa ja kiristää ihoa, ja se toimi! Kaulan ihosta tuli tosi pehmeä vähän enemmän kiinteytynytkin, joten peukutan! Tuo nenä juttu ei yhden käytön jälkeen tuottanut tuloksia, mutta siinä lukee, että pitäisi käyttää kerran tai kaksi viikossa, niin ehkä muutos näkyy vasta sitten.. Who knows, mutta pitää kokeilla :)




Tehtiin vielä kasvonaamiot ja sen jälkeen höyrysuihkuun niin avot! Kyllä meistä tuli niin kauniita ;)




Loppuun vielä tosi hemaiseva kuva miusta :D



Loput meidän viikon touhuista, tulee varmaan vasta viikonpäästä, kun olen kotiutunut takaisin Tanskaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti