perjantai 8. tammikuuta 2016

Perjantai fiilis

Perjantai shoppailusta on tullut meille melkein jo tapa. Emil yleensä pääsee lähtemään vähän aikasemmin töistä ja sitten tavataan Köpiksen keskustassa tai minne nyt ollaankaan menossa. Tänään mein piti tavata vähän ennen kolmea Nørreportin asemalla, mutta E:llä tuli työkiireitä kun olin junassa joten päätin mennä Magasiniin (Tanskan Stockmann) ja siellä oli naiset ihan kuin elokuvissa! Oli hulluja alennuksia merkkikengistä, joten niitä melkein revittiin toisten käsistä! Miulla oli niin vaikeet kengät jalassa, etten siinä huiskeessa viittinyt ruveta mitään sovittelemaan.. Ja tästä masentuneena menin Iittala osastolle ja ostin kastehelmi kynttilä lyhdyn piristykseks (ja sen jälkeen tietty menin mäkkäriin vielä lohturuualle, vaikka perustelin Emilille, että alko heikottamaa..) ! :D En yleensä tykkää vihreestä, en niin missään, mutta ajattelin, että kesä on tulossa joten why not!

No nähtiin sitten siellä juna-asemalla loppujenlopuksi, mutta ei kumpikaan oikeen innostuttu shoppailusta, ja miun pitää säästellä shoppailu intoja ensviikkoon, kun äiti tulee meille!! Joten päätettiin mennä tähän mein lähi 'pikku ostoskeskukseen', siis noin viisi kertaa isompi kun mikään Lappeenrannan ostoskeskus, mutta tällä paikallisella mittapuulla pieni. Sain HMstä puseron (raitapaita on miulle se tän hetken juttu!), pipon, puhelimen suojuksen ja tollasen pussukan, mitä en vielä oikeen tiiä mihi sitä käyttäis (kertokaa jos on vinkkejä), mutta se oli niin hieno :D

Ilta jatkuu vähän herkutellen ja toivottavasti kerkeis kattomaan vaikka jonkun elokuvan! Huomenna on meille ilmeisesti relax päivä ja sunnuntaina valmistellaan äitin tuloon ja mennään double deitille Emilin veljen ja hänen tyttöystävän kanssa.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti