maanantai 1. helmikuuta 2016

Suomi meillä

Miten meillä näkyy Suomi? 

Miusta on tärkeetä, että on ylpeä siitä mistä on kotoisin ja pitää yllä sen maan perinteitä, ihan sama missä asuu! Toki sitä uutta maatakin pitää arvostaa ja tuoda esiin, eihän siinä muuten olisi mitään järkeä muuttaa ulkomaille jos vaan ajattelee koko ajan SUOMI SUOMI SUOMI eikä opettele syömään mitään uutta tai tutustu uuteen kulttuuriin. Emilin perhe ei ole ikinä juhlinut muita kuin synttäreitä ja joulua, niin meillä pidetään sitten yllä vaan suomalaisia perinteitä ja juhlapyhiä.

Mie tuon yleensä Suomesta joka kerta tiettyjä asioita mukana; Juhla Mokkaa, Fazerin suklaata, ruisleipää (meillä on pakkanen täynnä), hapankorppua, sekä tästä eteenpäin myös riisipiirakoita!! En oo ite uskaltanut tuoda ku oon aattellut, että ne menee matkan aikana ihan murskaks, mutta äiti toi viimeksi ja hyvin säilyi :) Muita herkkuja tuon sitä mukaa kun ne loppuu.


Täältä saa tosi huonosti Lumenen tuotteita, oonkohan nähnyt vaan kerran jossain kosmetiikka kaupassa.. Mutta suomesta saa kätevästi tuotua :) Itse uskon Pepsodentin voimaan,vaikkei se olekaan suomalainen niin tuon sitä sieltä, koska täällä se on todella kallista verrattuna suomen hintoihin! Sekä meidän isännällä on tietty Duudsonien kasvovoidetta!


Tervetuloa lukee heti ulko-oven vieressä!

Täältä saa Muumi mukeja, mutta normaali hintaisena ne ovat melkein puolet kalliimpia kuin Suomessa, mutta täällä on silloin tällöin ale Muumi mukeista, ja silloin ovat ihan Suomen hinnoissa! Samoin Iittalan kartio lasit. 

Tälläiset herkku varastot tällä hetkellä!

Tuon myös joka kerta erilaisia lautasliinoja, sekä pieniä, että isoja, koska täällä ei ole kauhean kauniita varsinkaan nuo kahvilautasliinat.. Eikä settejä meinaa löytä mistään!

Meillä ei ollut viime vuonna suomalaista kalenteria, ja olin ihan hukassa! En muistanut kenenkään nimipäiviä tai melkein mitään pyhiä.. Tällaiset melko perus Suomi jutut löytyy meidän huushollista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti