keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Helppo lounas : egg tuna sandwich

 Mie tykkään tehdä amerikkalaisista klassikoista terveellisempiä ja oman suun makuisia versioita. Ensimmäisenä esittelen tuna egg sandwichin. Yleensähän siihen tulee majoneesia, mistä mie en ainakaan kauheasti välitä, niin korvasin sen tuorejuustolla. Mie tykkään myös tehdä sen ruispaloista, mutta tällä kertaa miulla ei sattunut olemaan yhtään ruisleipää niin tuo vaalea maalaisleipä toimi tosi hyvin!


Ainekset

leipää
tonnikalaa
kananmuna
tuorejuustoa
avocado
suolaa
pippuria

oliiviöljyä
sokeria

Mie paahtaisin ruisleivät paahtimessa, mutta kun heitin paahtimen menemään, eikä nuo leipäpalat siihen  olisi ees mahtunut, niin paistoin pannulla vähässä öljyssä rapeaksi (ruisleipien päälle laitoin vähän öljyä ihan lopussa) 

Leipien päälle seuraavaksi tuorejuustoa, ja loput tavarat siinä järjestyksessä kun haluaa, mutta parhaiten pysyy kasassa kun laittaa tonnikalan ensin, kananmunat seuraavaksi ja avocadot lopuksi.

Lopuksi voi laittaa oliiviöljyä, ja mausteita. Mie käytän suolaa ja pippuria sekä ripaus sokeria.







ruisleivästä tulee myös paljon nätimmät leivät! ;)

Bon appetit! Enjoy! Hyvää ruokahalua!

2 kommenttia: