torstai 4. helmikuuta 2016

Kevät vaate innostus

Kevät on täällä jo aika hyvin alkamassa, joten himoitsen jo talvitakkien vaihtamista kevät takkeihin!! Olen mennyt koko syksyn ja talven samoilla kengillä ja näillä samoilla meinasin jatkaa nyt myös kevääseen, koska miksi vaihtaa jotain hyvää pois?!

Tällä hetkellä miun vaatekaappi on melko täynnä pelkkää raitaa, neuleita ja kauluspaitoja! Kevään tullessa voi käyttää samoja vaatteita, kun päällistakki ei ole niin paksu. Miun piti käydä ostoksilla ystäväni Christinan kanssa joka on todella huono shoppailemaan, eikä jaksa sovitella vaatteita. Käydään shoppailemassa kerran parissa kuussa sillä tavoin, että minä valitsen kasan vaatteita ja hänen pitää vaan kokeilla kaikkea ja sitten katsotaan mistä tykätään ja mistä ei. Maanantaina oli huomattavissa, että musta-valkoinen on aika in, koska kaikki paitsi yksi neule oli musta-valkoisia, tai no joissain vaatteissa oli pieniä väriläikkiä, mutta muuten aika yksipuoleista. Ei siinä sinänsä mitään pahaa ole, perus mustaa ja valkoista on sitten hyvä yhdistellä pieniin väri pirtsahduksiin. Saatiin hänelle paljon hyviä vaatteita. Hän on lähdössä nyt viikonloppuna työ seminaariin, ja piti saada business casual vaatteita, joten oli ihana shoppailla siistejä neuleita, tyköistuvia suoria housuja sekä mekkoja.

Miulla on aika OK vaate tilanne tällä hetkellä ja ajattelin nyt esitellä muutaman miun tän hetken kevät lempparin. 

--------------------------------------------------------------------------

Ensimmäinen vaatekappale listalla on ihana koiraneule. Oikeastaan valitsin tämän Christinalle, koska hän tykkää ei niin tylsistä vaatteista, joten tuo koira olisi ollut ihana hassu yksityiskohta, mutta pusero oli hänelle liian lyhyt, joten mie kokeilin sitä ja se oli juuri täydellinen! Se vähän kutittaa, mutta luulen, että ensimmäisen pesun jälkeen se vähän pehmittyy.




Listan ensimmäinen raita asu on ihana mekko, jonka löysin kirpparilta viime kesänä. Pidin sitä kesällä 'sairaala' sandaalien kanssa. Nyt keväällä sitä voisi pitää pitkän trenssin kanssa.










Miusta tuossa valkoisessa neuleessa on ihana tuo pitkä helma takana ja sitä voi käyttää joko vyön kanssa tai ilman.




Rakastan trenssejä! viime kesänä ostin tuon vasemman puoleisen hm:stä ja oikean puoleisen ostin kirpparilta viidellä eurolla, eikä se näytä yhtään käytetyltä! En malta odottaa että saan vaihtaa villakangastakin noihin takkeihin!!




Kunnon sadetakille on ainakin täällä aina käyttöä kun ilmasto on melko samanlainen kuin Englannissa, eli sateinen ja tuulinen todella useasti. Miusta sadetakista, farkuista ja tennareista saa ihanan relax asun!




Jokaiselta pitäisi löytyä perus mustat nahka nilkkurit vaatekaapista. Miulla on kahet erilaiset, mutta ne toiset on mennyt jo aika huonoksi, joten en niitä käytä enää kuin jos on ihan pakko. 




Mie rakasta näitä mustia nilkkureita joissa on juuri sopivasti korkoa! Ostin ne Monkista 15 eurolla!




Hyvät, siistit lenkkarit on aina hyvä olla, mutta täällä on nyt todella in pitää lenkkareita ja esim trenssiä. Se näyttää hyvältä ja eipä ainakaan ala koskemaan jalkoihin!!




Miun tämän hetken luottolaukku. Ihanan pieni, mutta silti kaikki tarpeellinen mahtuu mukaan. 




Tanskalainen Day Birger et Mikkelsen on nyt todella in täällä, ja joka toisella kulkijalla näkee tämän kyseisen laukun, mikä on täysin ymmärrettävää, koska laukkuun mahtuu todella paljon kamaa, mutta se ei näytä siltä plus se on todella simppelin näköinen mutta tyylikäs!




Mie oon aika aurinkolasi friikki ja kävelen aurinkolasit päässä kesällä siihen saakka, että eteen ei enää näe! Oon saanut myös Emilin innostumaan aurinkolaseista ja tässä on meidän tämän hetkiset yhteiset lasit! 





11 kommenttia:

  1. Kivan näköisiä simppeleitä vaatteita! :) Toi eka varsinkin on aika söpö!

    www.onrooftop.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Hienoja löytöjä oot kyllä tehnyt! Varsinkin tuo suurempi laukku kelpaisi mullekin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! En tiiä, että saako noita mistään Suomesta, mutta jos tulet Köpikseen niin täältä löytyy melkeinpä joka kaupasta :)

      Poista
  3. Tuollainen shoppailu voisi kyllä olla ihan virkistävääkin, että toinen valkkaa vaatteet. Täytyy varmaan kokeilla joskus! :) Tuo musta pitkä neule on kyllä tosi kiva ja käytännöllinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miusta on ainakin tosi hauskaa valita toiselle vaatteita ja saada heidät kokeilemaan myös jotain muuta kun niitä samoja mitä he aina valitsevat :)

      Poista
  4. Ihania löytöjä oot tehny! Tykästyin etenkin tohon yhteen vaaleaan neuleeseen. Ja täytyypä kans itsekin joskus kokeilla sitä, että pyytää kaveria valkkaan/valkkaan kaverille sovitettavat vaatteet. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Ostettiin äitin kanssa samat neuleet, mutta äiti on miusta yli kymmenen senttiä pitempi joten se näyttää ihan eri neuleelta hänen päällään! :D

      Poista
  5. Voi vitsit miten mahtavia löytöjä oot kyllä tehnyt! :) noi monkin nilkkurit etenkin näyttää niin ihanilta <3!

    <3: Sofia, fashionsituation.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ne nilkkurit ovat myös todella hyvät jalassa. Oon pitänyt niitä matkustaessa koko päivän, eikä jalkoihin koskenut ollenkaan! :)

      Poista
  6. Voi mäkin odottelen jo kovasti kevättä sekä lämpösempiä kelejä, että pääsis vetämään päälle oman trenssin ja lenkkarit!:)Talvipukeutuminen alkaa ehkä pikkuhiljaa jo tökkimään:D

    http://elli-amanda.blogspot.fi/

    VastaaPoista