torstai 14. huhtikuuta 2016

Kevät asunto

Meillä kotona oli aina tapana vaihtaa verhot ja tyynyliinat yms kausittain, joten meillä tulee myös niin olemaan. Äiti on todella sisustus fani ja siellä näyttääkin ihan kuin sisustuslehdeltä, aina siihen saakka kun tullaa Emilin kanssa kylään ja sotketaan paikat :D Meidän huone on aina laitettu niin nätiksi, mutta viisi minuuttia sen jälkeen kun ollaan astuttu ovesta sisään, ei siitä tyylikkäästä huoneesta enää ole tietoakaan!!

Emil ei aluksi tajunnut tätä sisustuksen muuttamista, koska heillä oli samat kukkaverhot vuodesta toiseen eikä sisustuksesta kauheasti välitetty. Olen saanut nyt Emilinkin jopa vähän innostumaan siitä miltä meillä näyttää, enää ei ole 'aivan sama'. On kiva kun kysyy mielipidettä niin sen myös saa.

Meillä on meneillään melko turkoosi kausi. En ole ikinä tykännyt kauheasti sinisestä tai vihreästä, mutta jotenkin se mieli on muuttunut. Turkoosi on ihanan raikas muttei liian värikäs omaan silmään. En missään nimessä tykkää kirjavasta, joten meillä on tällä hetkellä vaalean sävyjä plus sinistä ja turkoosia. En tiedä miten sitten muutan kesän tullessa, en varmaankaan paljoa, tällä hetkellä olen melko tyytyväinen.




Tuunasin vanhasta jakkarasta pienen sohvapöydän




Miulle on tärkeää, että meillä on tuoreita yrttejä, tietty maun puolesta, mutta se tuo myös tiettyä raikkautta keittiöön





















2 kommenttia:

  1. Oi miten kodikaan näköistä :) Ja se on muuten totta, että tuoreet yrtit ovat vaan parhautta. Haaveilen itsekin omasta pienestä yrttitarhasta kesäksi partsille :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Yrtit ovat ihania harmi vaan, että ne keräävä inhottavia banaanikärpäsiä..

      Poista