sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Kevät kuulumiset

En ole kirjottanut pitkään aikaan, ja siihen on muutamia syitä, mutta ajattelin tehdä come backin keväisellä 'kuulumisia' postauksella. Miun paras ystävä oli kylässä meillä muutama viikko sitten ja tuli käytyä nähtävyyksillä ja otin itsekin muutaman kuvan! Sitä ei tajua aina kuinka kauniissa kaupungissa tulee elettyä ja kuinka paljon ympärillä on nähtävää, ennen kuin joku muu sen sanoo ja sitä ihastelee.

Emil oli kotona burn outin takia melkein kuukauden, jolloin uppouduin meidän yhteiseen aikaan. Pelailtiin kaikkea kivaa, tehtiin ruokaa yhdessä ja lenkkeiltiin. Meillä oli todella hauskaa kun Emilin työ stressi alkoi purkautua ja hän oli taas oma itsensä! Hänellä on ihana työpaikka, sieltä tuli ensimmäisellä loma viikolla kaksi ihanaa keväistä kukka kimppua joissa he toivottivat pikaista 'paranemista' ja että hän on kaikille todella tärkeä, ihan meinasi tulla itselle tippa linssiin! :)

Täällä on kevät jo todella pitkällä ja eilen sain poimittua ensimmäiset luonnon kukat koristamaan meidän keväistä asuntoa. Aurinko paistaa iltaan saakka, ja yhdeksältä on vielä todella valoisaa, kyllä tulee jo niin kesäinen fiilis! Nyt pitäisi löytää vielä ihania kevät/kesä vaatteita ja muutamat kengät! En oikein tiedä millaisia vaatteita edes haluan.. Pitää tutkia kauppoja ja nettiä! Haluaisin myös jotain piristystä hiuksiin, mutta en tiedä olisiko se vaaleita raitoja vai tummempi lookki, mikä miulla aina on ollut..

Lopuksi vielä muutama Instagram kuva maaliskuulta









Eilisen itsepoimitut kukat!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti