sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Viikon kauneustuotteet

En ole ikinä panostanut kalliisiin kauneuden hoito tuotteisiin. Minulla on ollut hyvä iho jopa läpi teini aikojen, joten en ole kokenut tarvetta kalliisiin ihme tuotteisiin. Olen pärjännyt loistavasti perus marketti kamalla. Mielummin panostan vaikka kalliiseen käsilaukkuun, jonka muut voivat nähdä kuin saman hintaiseen naama rasvaan. En millään kritisoi niitä jotka ostavat kalliita kauneustuotteita, minä vaan en itse sitä halua. 

Minulla ei ole suuria kauneusrutiineja, en välttämättä edes pese kasvoja joka päivä ja saatan mennä meikit päässä nukkumaan. Nämä tuotteet ovat kuitenkin sellaisia joita käytän viikoittain. 



Tanskaan on tullut uusi kauppa 'Normal' jossa myydään kauneus-, hyvinvointi- ja kodin hoitoon liittyviä tuotteita halvalla. Sieltä on tullut ostettua jo vaikka mitä ja esimerkkinä tämä kasvo maski. Käytän sitä kerran tai kaksi viikossa, ja olo on käytön jälkeen on niin raikas ja puhdistunut, että kyllä on kolmen euron arvoinen tuote!


Doven summer glow on ollut käytössä jo monta vuotta. Miulla on muutenkin normaalia suomalaista tummempi iho, mutta sitä on mukava pitää talvella yllä sekä valmistautua kesään. Ei jätä miulla ainakaan mitään raitoja tai läikkiä. Se tuossa rasvassa on huonoa, että se on aika voimakkaan tuoksuinen ja kestää todella kauan kuivua. 


Äitillä on aina ollut Dermosilin tuotteita ja tuota face washia löytyi aina kylppäristä, joten pitihän se saada omaankin kotiin. 


Saatiin Emilin kanssa toissa jouluna tuollaiset Dermosilin tuote pakkaukset joissa miulla oli tämä winter berries body lotion sekä winter berries shower gel. Emilin paketissa oli Challenge shower gel ja deodorantti. Kummatkin tuoksut ovat ihan taivaallisia. Nuo pumppu pullot on myös käteviä sekä todella kauniita kylppärissä.


Miulla on todella lättänät hiukset jos niihin ei laita mitään aineita. Löysin tuollaisen Root Lifting sprayn Mataksesta ( paikallinen Emotion ). Laitan aina suihkun jälkeen kosteisiin hiuksiin ja aamulla tukka on ihanan tuuhea. 


Nämä kynsilakanpoistopurkit ovat olleet in jo varmaan vähän aikaa, mutta miulla ollut käytössä vasta muutaman kuukauden. Tigerin purkki maksaa varmaan pari euroa ja sen käyttö on maailman helpointa. Ei tarvitse enää vanulapuilla leikkiä ja pilata pöydän pintoja kynsilakka purkin kaatuessa ( on saattanut miulle käydä ). Miulla on kynnet nykyisin koko ajan lakatut sen takia, että ne on niin helppo poistaa tällä pikku purnukalla.


Lumenen Bright now tuotteet ovat olleet käytössä jo muutaman vuoden. Aloitin naaman rasvailun vasta varmaan 18 vuotiaana jolloin äiti pakolla osti tätä Lumenen Bright now kasvo rasvaa. Mutta rasvan ihana tuoksu on saanut ostamaan lisää. 


4 kommenttia:

  1. Täällä toinen, joka ei turhia tuhlaile kauneudenhoitotuotteisiin! Mun mielestä halvoistakin vaihtoehdoista löytyy ihan huipputuotteita :)

    Pakko muuten mainita, että hieman häiritsi näissä kuvissa tuo musta pitkulainen juttu rasian päällä... Tai katsoin ekoissa kuvissa, että olet muokannut viivan tuon Starbucks -logon päälle, mutta sitten selvisikin sen kuuluvan kuvaan ja mun silmät ei vaan osaa hahmottaa sitä, mikä häiritsee :D Eli pakko kysyä, onko se jokin otin tossa kannessa vai mikä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan, ei tarvitse maksaa omaisuutta hyvästä tuotteesta!

      Musta viiva on hers - rasian kannen 'kahva'. Itse en edes huomannut koko 'viivaa' kun tiesi mikä se on :D

      Poista
  2. Tosi mielenkiintoinen postaus! :)


    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista